Een inspirerende speech of presentatie ligt binnen handbereik. Thematiek en talent zijn de elementen waarmee wij ons profileren. Met expressie, interactie en creativiteit weten wij onze deelnemers te motiveren om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen.

Compassion | Dominicaanse Republiek

Tijdens een bijzonder reis i.s.m. Compassion mochten we onderdeel zijn van een project in de Dominicaanse Republiek. Hier vind u het hart van Freestyler Josh. Het hart waarbij we op directe wijze stil staat bij het kind dat het minder heeft in deze wereld. Daarbij mogen we ons trots ambassadeur noemen van Compassion.

RTV Zes | Interview

Samir Kali a.k.a. Samirskills was uitgenodigd voor een voetbaldemonstratie en interview bij RTV ZES.

Zappsport | Hellup

Bij het programma 'Hellup' van Zappsport, haalde Boshart en Joshua van Freestyler Josh een ludieke 1 april grap uit. Op die dag werd Freestyler Josh even Thijs Dekker de luchtvoetbal kampioen van Nederland.

Generation Praise | Interview

Namens Compassion mochten wij op locatie staan in Huizen tijdens het Generation Praise event. Een gaaf event waarbij we jong en oud in aanraking mochten laten komen met het werk van Compassion.

Thai PBS News | Voetbal Presentatie

Tijdens onze Project Asia tour mochten we de diverse voetbalshows, clinics en presentaties houden. Hierbij was Thai PBS News ook aanwezig en maakte hiervan een mooie video reportage wat vervolgens op nationale TV werd uitgezonden.

Aanvraag of offerte

Graag ontvangen we uw vrijblijvende aanvraag of sturen we u direct een offerte.