Ons aanbod in verkoop

Vaak krijgen we de vraag of ons voetbalmateriaal ook te koop is. In samenwerking met onze partners bieden wij diverse pannakooien, voetbalkooien, voetbalmuren en ander materiaal aan. Hierbij bestaat er o.a. de mogelijkheid om een panna-, voetbalkooi of voetbalmuur te realiseren met de daarbij behorende garanties. Deze pannakooien, voetbalkooien en voetbalmuren zijn door Freestyler Josh geselecteerd op veiligheid, betrouwbaarheid, professionaliteit en uitstraling. Freestyler Josh is een innovatieve speler op het gebied van buitensportvelden voor sport en recreatie, die probeert concepten in samenspraak met zijn klanten te ontwikkelen. Freestyler Josh levert aan gemeenten, sportverenigingen, campings en scholen. Wij promoten onze producten actief middels off- en online zichtbaar te zijn.

DIVERSE PANNAKOOIEN

Indruk Pannakooi PK10000

ONZE PANNAKOOIEN

Ronde en rechthoekige pannakooien

Een (mobiele) pannakooi komt vaak van pas wanneer er meerdere projecten worden georganiseerd of wanneer er dagelijks goed gebruik van kan worden gemaakt. Een pannakooi biedt deelnemers de mogelijkheid om balbehendigheid te oefenen, om energie kwijt te kunnen met het spelen van pannavoetbal en om samen te spelen op een veilige manier.

Geluidsarm 95%

Spelbevordering 81%

Dynamisch 84%

Instapmogelijkheid 88%

DIVERSE VOETBALKOOIEN

Indruk Voetbalkooi FJ1000

ONZE VOETBALKOOIEN

Rechthoekige voetbalkooien

De voetbalkooi is een rechthoekig speelveld omsloten door hekwerk. Hierin kunnen verschillende voetbalvarianten gespeeld worden zoals één tegen één of twéé tegen twéé. De panna voetbalkooi heeft een veilig en makkelijke instap mogelijkheid, hierdoor is het toegankelijk voor jongere deelnemers om de pannakooi in en uit te stappen. Onze voetbalkooien zijn stabiel en vandalisme bestendig. Zeer geschikt voor scholen, BSO's, sportverenigingen, speeltuinen, openbare pleinen en recreatieondernemingen.

Multifunctioneel 90%

Vandalisme bestendig 89%

Dynamisch 78%

Veilig 86%

VOETBALMUUR

Indruk Voetbalmuur

VOETBALMUUR

Innoverende spelcombinaties

De voetbalmuur is een nieuw product in de evenementen en entertainment sector. De voetbalmuur bestaat uit een groot touchscreen van vier meter hoog en twee meter breed. Met infraroodsensoren wordt de bal op de muur gedetecteerd. Het beeld wordt geprojecteerd met een krachtige beamer voor optimale kwaliteit. De muur is bruikbaar voor meer dan alleen voetbal. Zo is deze te gebruiken bij iedere balsport, denk bijvoorbeeld aan handbal, tennis, hockey, honkbal of golf.

Innovatief 91%

Uitstraling 86%

Sportief 94%

Veilig 89%

Aanvraag of offerte

Heeft u interesse omtrent ons voetbalmateriaal en bent u benieuwd of wij deze kunnen aanbieden? Neem gerust contact met ons op.
Graag ontvangen we uw vrijblijvende aanvraag of sturen we u indien gewenst direct een offerte.