Smaakmakend en entertainend voor elk publiek! Technisch, creatief en stijlvol zijn de balkunsten die we laten zien. Met een combinatie van freestyle, muziek en dans doen wij menig oog verbazen. De freestyle voetbalshow is geschikt om een invulling te geven aan ieder evenement.

Voetbalshow bij sportvereniging
Freestyle voetbalshow - RTV Oost
Freestyle Voetbalshow bij FC Twente

Met een Freestyle voetbalshow maakt u de juiste keuze om uw doelgroep een onvergetelijk moment te geven. Een Freestyle voetbalshow zal zeker alle aandacht trekken. Bij Freestyler Josh bent u aan het juiste adres om de beste freestyle voetballers in te schakelen voor voetbalentertainment.

"Afgelopen weekend is een voetbalclinic georganiseerd namens sv MMO. Daarbij gebruik gemaakt van de diensten van Freestyler Josh (Nick). Erg enthousiaste jongen, netjes op tijd, beleefd. Hij wist goed om te gaan met verschillende leeftijden en zijn show aan het einde van de middag was een succes. Al zeer tevreden!
— SV MMO
"Het contact met Joshua en Samir was erg prettig, met veel aandacht werd alles voorbereid en kwamen ze hun afspraken na. Leuke gasten die een mooie clinic gaven aan de leerlingen en een toffe demo! Aanrader!
— Evenementenbureau EV'Hands
"voetbal vereniging UNO uit Hoofddorp heeft enorm genoten van je show. Ouders en kinderen hebben dit ontzettend leuke ervaren. Ook jouw korte clinic met de grote leergierige ogen van al die kinderen heeft voor vele inspiraties gezorgd. Bedankt en de blije gezichten van al die kinderen is heel veel waard!
— VV UNO

Ik wil een freestyle voetballer inhuren

Freestyle voetbalshow - Portfolio

Een greep uit ons freestyle voetbalshow portfolio. Diverse opdrachtgevers gingen u voor zoals Ajax, Nuon, Nikkie, Albert Heijn, AVRO Tros, G-star en meer. Krijg hieronder een indruk van onze reeds voldane opdrachten m.b.t. voetbalshows.

RTV Oost | Theatershow

Op 5 maart 2018 mochten wij vanuit Freestyler Josh een theater voetbalshow verzorgen voor RTV Oost. Een bijzondere opdracht met aangenaam publiek.

Concert | Gerald Troost

Tijdens het concert 'Luid en Duidelijk' van Gerald Troost gaven wij vanuit Freestyler Josh invulling middels een voetbalshow.

Gemeente Den Haag | Stadsspelen

Met de Stadsspelen wil de gemeente Den Haag samen met veel organisaties in de stad haar inwoners in beweging brengen. Freestyler Josh mocht hier zijn medewerking aan verlenen middels een sportshow met o.a. freestyle voetbal.

Studio1 | Voetbalshow

Tijdens de Studio 1 jongerendienst in Ede mocht Freestyler Josh een freestyle voetbalshow en speech verzorgen.

EO | jongerendag

Freestyler Josh verzorgde een voetbalshow tijdens de EO jongerendag in 2009. Een ervaring die we niet snel zullen vergeten!

Panna Knock Out | UK-tour

Een promovideo gemaakt van de medewerking die wij verleende aan de UK-tours met Panna Knock Out.

Freestyle voetbalclinic

De freestylers van Freestyler Josh zijn naast het verzorgen van een voetbalshow ook zeer geschikt voor het geven van freestyle voetbalclinics. Een mogelijkheid kan dan zijn dat op uw evenement een Freestyle voetbalshow wordt gevolgd door een voetbalclinic. De doelgroep krijgt dan de kans om de basismoves van het freestyle voetballen onder de knie te krijgen van een van onze freestyler voetballers.