De bal ligt bij jou! Wil jij gave freestyle trucjes leren? Voor een freestyle voetbalclinic van formaat ben je bij Freestyler Josh aan het juiste adres. Creatief, technisch en stijlvol zijn de kunsten die wij onze deelnemers leren. Met een combinatie van interactie en individueel oog is het voor iedere doelgroep een hele belevenis.

freestyle-voetbal-clinic
voetbalclinic - freestyler josh
Freestyle voetbalclinic - freestyler Josh

Wilt u graag een keer kennis maken met freestyle voetbal? Of heeft u al ervaring met deze sportieve activiteit en wilt u nieuwe trucs en bewegingen leren? Onze freestyle voetballers en instructeurs van Freestyler Josh bieden voetbalclinics en -workshops aan voor verschillende niveaus, leeftijden en doelgroepen.

"Namens Flowburo, Top samenwerking! Professioneel bedrijf met een mooi concept. Komen afspraken na en maken waar wat ze beloven.
— Flowburo Amsterdam
"Via Joshua freestyler geboekt in het kader van de talentdagen op onze school. Nick heeft 3 lesuren freestylevoetbal verzorgd voor onze vmbo-leerlingen. De clinics werden enthousiast ontvangen door de leerlingen. Nick maakt echt contact met de leerlingen en is goed in het aansluiten op het niveau.
— Vakcollege Noordoostpolder
"Op de verjaardag van mijn dochter gaf Nick Zieren een workshop. Supergeduldige kerel en wat een skills! Communicatie via Josh was ook super. Aanrader.
— Particulier

Ik wil een freestyle voetbalclinic inhuren

Freestyle voetbalclinic - Portfolio

Een greep uit ons freestyle voetbalclinic portfolio. Diverse opdrachtgevers gingen u voor zoals Ajax, Nuon, Nikkie, Albert Heijn, AVRO Tros, G-star en meer. Krijg hieronder een indruk van onze reeds voldane opdrachten m.b.t. voetbalclinics.

Excelsior'31 Rijssen | KNVB

Freestyler Josh heeft een freestyle voetbalclinic bij de jeugd van voetbal vereniging Excelsior'31 in Rijssen mogen geven. Een fantastisch voetbal ervaring voor de jonge spelers van de voetbalschool.

Purmerend | Opening speelveld

Freestyle voetbalclinic geleid door Nick Zieren van team Freestyler Josh tijdens de opening van het Speeveld in Purmerend.

Landstede | Sport & Bewegen

Tijdens één van onze freestyle voetbalclinics werden wij gevolgd en geïnterviewd voor een film voor de studenten van Landstede Sport & Bewegen in Zwolle.

4-Skills | Voetbalclinic

Tijdens één van onze projecten i.s.m. 4-Skills Soccer Academy werd onze aanpak van freestyle voetbalclinics vastgelegd.

Freestyle voetbalshow

De freestylers van Freestyler Josh zijn naast het verzorgen van een voetbalclinic ook zeer geschikt voor het geven van een freestyle voetbalshow. Een mogelijkheid kan dan zijn dat op uw evenement een freestyle voetbalclinic wordt gevolgd door een voetbalshow. De doelgroep krijgt dan de kans om de basismoves van het freestyle voetballen te aanschouwen van de meest professionele freestyle voetballers.