Speels, interactief en zeker een show om het publiek op de banken mee te krijgen. Onze panna specialisten gaan geen uitdaging uit de weg en vertonen de ene groundmove na de ander. Een panna voetbalshow is geschikt om invulling te geven aan ieder evenement.

panna voetbalshow - Freestyler
panna voetbalshow - pannavoetballer
Panna voetbalshow - Pannavoetbal

Een panna is een beweging, waarbij één voetballer de bal tussen de benen van de tegenstander door poort. De belangrijkste voorwaarde voor een geslaagde panna is dat je de bal bewust en op een mooie manier door de benen van je tegenstander speelt. In het straatvoetbal, dat grotendeels draait om balcontrole en bewegingen worden panna’s gebruikt om de tegenstander buitenspel te zetten. Een voetbalshow boeken?

"Afgelopen kerstvakantie organiseerden we vanuit het jongerenwerk van De Stuw een groot gemeente breed Indoor Pannatoernooi. Freestyler Josh hadden we uitgenodigd om de finale te voorzien van wat spektakel. Dit is zeker gelukt. Erg toffe show en nam daarna ook rustig de tijd om met de jongeren te praten en trucjes te leren. Zeker voor herhaling vatbaar!
— Jongerenwerk De Stuw
"Tijdens ons 50 jarige jubileum, een hand- en voetbaltoernooi voor 220 groep 8 leerlingen, heeft Joshua samen met 2 freestylers een voetbalshow gegeven. Super leuk en interactief met de kinderen en ouders op de tribune. Top ervaring voor allemaal! Joshua bedankt!
— Organisatie Peelland Toernooi
"Freestyler Josh heeft twee optredens verzorgd voor Olympic Moves in Venlo en in Eindhoven. Dit is zowel door de organisatie van het evenement als de deelnemers als zeer positief ervaren. De interactie met het publiek was erg leuk en het optreden zat goed in elkaar. Zeker aan te raden als act voor je evenement! De communicatie tussen de partijen verliep zeer prettig!
— Olympic Moves

Ik wil een pannavoetballer inhuren

Panna voetbalshow - Portfolio

Maak kennis met onze panna specialisten door een kijkje te nemen in ons panna voetbalshow portfolio. Diverse opdrachtgevers gingen u voor zoals Ajax, Nuon, Nikkie, Albert Heijn, AVRO Tros, G-star en meer. Krijg hieronder een indruk van onze reeds voldane pannavoetbal opdrachten.

Pannashow | Samir Kali

Tijdens het Dordrecht's Festival hebben we vanuit Freestyler Josh een mooi pannashow programma mogen realiseren.

Pannashow | Nick Zieren

Maak kennis met Nick Zieren. Naast zijn freestyle voetbalskills kan hij ook menig voetballer door de benen spelen.

Pannashow | Hendrik Ploegaert

Tijdens een schoolfeest in Beverwijk mocht onze pannaspeler de leerlingen uitdagen voor een één tegen één battle. Dit ging hij natuurlijk niet uit de weg.

Panna voetbalclinic

Panna voetbal wordt over de hele wereld gespeeld en bij Freestyler Josh bent u aan het juist adres voor een geheel verzorgde Panna voetbalclinic van de beste Panna voetballers.