Bent u met uw campagne, event, spel of ontworpen app op zoek naar een extra impuls? Of het nu gaat om motion capture, een foto- en videoshoot of een live performance, wij verlenen graag onze diensten op het gebied van games en educatie.

Connected Football | App

Connect Football is een app ontwikkeld voor voetbal verenigingen, voetbal organisaties, voetbalscholen, voetbalspelers en –trainers. Freestyler Josh heeft begin 2018 een samenwerking gevonden met Connected Football B.V. Wij hebben diverse voetbal tutorials gerealiseerd met o.a. spraakopname, content, tekst en een eigen voetbal omgeving.

Rabobank | Voetbalschool

De RABO Voetbalschool is weer van start. Straattechniek is en blijft de basis van het voetbal. De Rabobank voetbalschool gaat uitbreiden met trainen op verschillende ondergronden, waaronder de straat. 16 woensdagmiddagen waarin kinderen samen spelen, zich als speler ontwikkelen en uiteraard veel plezier maken. Om het helemaal af te maken krijgen de deelnemers dit jaar een Freestyler Josh straatvoetbal cadeau.

Dilemmagame | Yougsterdam

Onlangs heeft Freestyler Josh zich ingezet voor een videoproductie middels voetbal entertainment. In samenwerking met Critical Mass en Dynamo Amsterdam is er een video gerealiseerd. Deze video vormt de basis voor de online dilemmagame die Dynamo zal inzetten binnen het project Youngsterdam.

Aanvraag of offerte

Graag ontvangen we uw vrijblijvende aanvraag of sturen we u direct een offerte.