Ons aanbod in verhuur

Of u nu op zoek bent naar bubbelvoetbal, dartvoetbal een pannakooi of gewoonweg een voetbal springkussen, Freestyler Josh heeft zowaar alles in huis om uw voetbal evenement tot een succes te maken. Onze instructeurs en begeleiders hebben zich ruimschoots bewezen en zijn door Freestyler Josh geselecteerd op professionaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en presentatie.

Pannakooi

Daag de jeugd uit met een pannakooi temidden van uw event. Het uitdelen van panna’s wordt door voetballers beschouwd als ultiem vermaak. Pannavoetbal is razend populair, men speelt één tegen één waarbij subtiele voetbewegingen van groot belang zijn.

Pannaveld

Daag de jeugd uit met panna en organiseer uw eigen event. Het uitdelen van panna’s wordt door voetballers beschouwd als ultiem vermaak. Pannavoetbal is razend populair, men speelt één tegen één waarbij subtiele voetbewegingen van groot belang zijn.

Dartvoetbal

Dartvoetbal is een combinatie van de sporten voetbal en darten. Een voetbalspel waarbij het gaat om precisie. We kennen allemaal die mooie vrije trappen maar lukt dit ook met een stuk precisie. Boek nu deze uitdagende voetbalactiviteit en neem contact op

Bubbelvoetbal

Heeft u iets te organiseren en bent u op zoek naar een geschikte sportactiviteit? Bubbelvoetbal is actief, origineel en hilarisch. Wil je een vrijgezellenfeest, persooneelsuitje, teamuitje of kinderfeestje op leuken? Dan is bubbelvoetbal een uitstekende optie.

Poolvoetbal

Poolvoetbal hanteert de regels van het poolen in een kroeg. Er is echter een groot verschil. Poolvoetbal wordt gespeeld met de voeten. Kies uw kleur en probeer al uw ballen in de gaten te schieten. Durf de uitdaging aan te gaan en boek poolvoetbal op uw evenement.

Voetbaltafel

Een waanzinnig sportevenement organiseren met voetbaltafels? Freestyler Josh geeft graag invulling aan uw event. Wilt u voetbaltafels inzetten binnen uw programma? Klein of groot? Een tafelvoetbal op uw locatie is zo geregeld.

Snelheidsmeter

Met onze snelheidsmeter kun je meten wat je echte snelheid is. Liever mikken op één van de gaten? Dat kan ook! Een leuke activiteit voor jong en oud om de voetbal eens lekker hard te schieten.

Smartgoals

Smartgoals Voetbal is een gave activiteit waarbij diverse sporten en spellen aan bod komen. Zowel te spelen in de gymzaal als bij de lokale vereniging is deze activiteit inzetbaar. Bij Smartgoals Voetbal is het voor een ieder mogelijk om deel te nemen

Levend Tafelvoetbal

Levend Tafelvoetbalspel is gebaseerd op het tafelvoetbalspel zoals men dit kent in de voetbalkantine. Bij deze variant wordt er alleen met echte personen gespeeld.

Siamees Voetbal

Siamees voetbal. Je stapt met twee of vier personen in één broek en voetballen maar. Een lachwekkende voetbal activiteit waarbij zowel de toeschouwers als de voetballers zelf een hoop plezier aan beleven.

Paaltjesvoetbal

Paaltjesvoetbal is een echte straatvoetbal activiteit. Een spel waarbij iedere speler zijn eigen paaltje verdedigd. Gaat er een paaltje om dan is de volgende aan de beurt. Leuk, spannend, sportief en uitdagend.

Archery Voetbal

Archery Voetbal is een combinatie van pijl en boog schieten en voetbal spelen. Er zijn ongekend veel mogelijkheden bij deze sportieve activiteit. Zo wordt o.a. Archery Voetbal gespeeld als het spel ‘capture the flag’. Maak Archery Voetbal onderdeel van uw event!

Aanvraag of offerte

Staat uw voetbalattractie of -activiteit er niet bij maar bent u wel benieuwd of we deze kunnen aanbieden? Neem gerust contact met ons op. 
Graag ontvangen we uw vrijblijvende aanvraag of sturen we u indien gewenst direct een offerte.