Laat uw gasten genieten van wat voetbal entertainment on-the-side. Kleed uw evenement aan met interactieve freestyle voetballers of zorg voor vermaak naast het hoofdprogramma. Wij delen graag onze ervaring met u.

Krajicek Foundation | Gala

Het jaarlijkse gala van de Krajicek Foundation is een heerlijk avondje uit voor het goede doel. Hierbij bracht Freestyler Josh invulling middels voetbal hospitality entertainment.

Ajax Amsterdam | Event

We mochten invulling geven aan het event 'voor ons alles Ajax' van opdrachtgever AFC Ajax in Amsterdam. In de Johan Cruijff ArenA mochten bezoekers het opnemen tegen onze pannaspelers.

Voetbalexpo | Hospitality

Bent u op zoek naar hospitality entertainment? Dan bent u bij Freestyler Josh aan het juiste adres! Krijg hier een indruk van voetbal entertainment als hospitality arrangement.

Gemeente | Opening Sportcentrum

Tijdens de opening van het multifunctioneel sportcentrum 'de Wedert' in Valkenswaard is er gekozen voor Hospitality entertainment vanuit Freestyler Josh. Een mooie samenwerking met Gemeente Valkenswaard.

Amsterdam RAI | Event

Amsterdam Golf-Show, een compilatie van de 5de edite van AG in de Amsterdam RAI. Freestyler Josh aanwezig voor hospitality voetbal entertainment in golfkleding.

Aanvraag of offerte

Graag ontvangen we uw vrijblijvende aanvraag of sturen we u direct een offerte.