Uw merk onder de aandacht brengen door voetbal. Zet een freestyler of panna specialist in uw bedrijfskleding, organiseer een flashmob of creeër unieke content. Laat ons deelnemen in uw ideeën, programma of invulling en komt tot nieuwe ontdekkingen.

Albert Heijn | Commercial

In samenwerking met YUNE realiseerde Freestyler Josh voetbalcontent voor de opdrachtgever Albert Heijn. Albert Heijn communiceerde via hun social media kanalen dat het nog steeds mogelijk was om WK te halen en we de hoop niet moesten opgeven. Dit deden zei door één van onze freestyle voeballers in medewerks outfit te kleden en dit bracht natuurlijk unieke content met zich mee!

iCasting | Commercial

In samenwerking met iCasting mocht Freestyler Josh invulling geven aan videocontent voor het verzamelen van nieuwe artiesten en klanten voor iCasting.

Burger King | Tutorials

In samenwerking met Smartclip realiseerde Freestyler Josh voetbal content voor de opdrachtgever ‘Burger King’. Hierbij was de opdracht om diverse tutorials onder de aandacht te brengen bij kinderen en jongeren op social media. Door het in kaart brengen van coole en stoere voetbaltrucs lag de verwachting in het oproepen van actie naar een reactie.

Albert Heijn | Skip Ad

In samenwerking met Vidiboko mochten wij onderdeel zijn van een reclame campagne van Albert Heijn. Hierin was het de bedoeling dat de kijker het zo lang mogelijk vol hield de video te blijven kijken. Is dit gelukt denk je?

NIK AND NIK | Yours Today

Het bekende online YouTube-kanaal Yours Today is een initiatief vanuit NIK AND NIK. Nikkie Plessen had het idee om haar merk NIK AND NIK te boosten via een online platform: YouTube. Freestyler Josh was gevraagd om invulling te geven middels presentatie en het maken van voetbal content. Vandaag de dag kent het kanaal meer dan 133.000 abonnees en heeft zich voornamelijk gericht op meiden.

Nuon Ballenjongens | Commercial

Nuon ballenjongens kwam met een commercial waarin de zoektocht werd gestart naar nieuwe ballenjongens en -meisjes. Freestyler Josh mocht medewerking verlenen aan dit mooie project. Zo gaven wij invulling aan Nuon Ballenjongens 'The Game', speelde we een hoofdrol in de commercials en waren we te zien op elke poster van Nuon Ballenjongens.

Aanvraag of offerte

Graag ontvangen we uw vrijblijvende aanvraag of sturen we u direct een offerte.